Underbara valborg :)

Idag är en riktig underbar dag, ska hållas på min uteplats o mysa till det med krukor, blomlådor o annat smått o gott :) Sen till kvällen kommer Anneli, Elin o Mia till mig för en sväng om nere på "stan" :)  Ser verkligen fram emot den här dagen :)


Igår var ja ju som sagt på rekryteringsträff inne i norrköping för Uniflex, Uniflex är ju ett bemanningsföretag så tjänsten var hos Transcom, har väll hört lite negativt om det företaget, men det är bara att gå dit med ett öppet sinne o ta det som det kommer :)

Jag var ju så nervös inför den där träffen igår, men jag vet liksom inte varför. Jag blir alltid så nervös för allt. För det första så gillar jag inte norrköping speciellt mycket. För det andra så visste jag inte riktigt vart jag skulle. För det tredje så hade jag ingen aning om vad som skulle hända där. DÅLIG INFO FRÅN ARBETSFÖRMEDLINGEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Det liksom känns som att jag är på väg o ska dö, det känns som att jag inte skulle överleva dagen! :S hmm är det bara jag som är så där nervös??? Jag är verkligen extrem! Men så skönt att få det avklarat o kunna åka hem mot trygga valdemarsvik :)

Sen måste jag slå ett slag för min MORMOR a.k.a Kerstin Kaistila :) Den mest underbara personen som jag nånsin träffat, hon är verkligen MIN mormor. Hon var ju med mig in till stan i går som lite sällskap :) Mormor kommer ju sällan i väg till stan eller linköping så vi passade på att käka på kina. O dra åt skogen så många mmmm jag hörde. Hon satt säkert en halvtimme extra efter att jag ätit klart o bara njöt av maten, så kul o se henne :) Sen åkte vi till ÖB o hon handöade en massa grejer till mig som jag ska ha på uteplatsen :) 

Det är verkligen jobbigt när man märker att sina nära o kära blir gamla o vi ska ju inte sticka under stolen med att det faktiskt är så att vi alla kommer att lämna detta jordeliv. Man får ångest för att man är med dom för sällan o man får ångest när man är med dom för att man ser att dom är gamla.
Min mormor har alltid varit väldigt aktiv o pigg o alert, det är hon nu med men har fått alzheimers! Hon glömmer bort saker väldigt fort o frågar om eller hittar på. Hon är ju medveten om att hon glömmer o det är de som är så sorglit för att vi runt omkring henne blir efter ett tag frustrerade när hon har frågat om samma sak 7 gånger inom loppet av 15 min och att vi får upprepa oss. Det är ju inte med meningen men det blir påfrestande.
Iallafall, jag älskar verkligen min mormor mest, en finare människa får man leta efter :)



Gullhöna :)


Den ultimata duon :)


Ne nu ska ja äta frulle :)

Måste bara lägga ut två bilder på mina underbara lurviga små barn.



Mammas prins (Bebisen)


Flickebarnet ( Prinsessan)

Puss // A

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Go morron

Precis kommit hem från Jonas sov kvar en extra timme :)

Ska ju in till stan idag på rekryteringsmöte för Uniflex på AF :( Känns inte direkt lockande men det är väll bara att bita ihop. Tog med mig mormor in oxå som lite sällskap :D Jag får tänka på att det blir roligt i morogn istället, man kan ju inte göra allt som är roligt hela tiden. O ja är så som person att jag oroar mig nog  i onödan, blir nervös för minsta lilla o får ont i magen. Men ett litet möte är väll inte så farligt, eller?? :S


Tänkte att jag skulle lägga upp lite bilder från i helgen, lägger inte upp alla här. Resten kommer att finnas på bilddagboken.




Började så fint med grogg och mintu :)



Linda o Cicci




Svansson :D



Ujjas Ejja :)



Min fina Jane kom förbi efter jobbet en sväng o var så snäll att hon skjutsade ner oss :)



Elin o Alexandra :)



Sen kom vi ner till Davidssons o träffade Josefine o Anders :)



Katarina o Alexandra :)



Linn o Jag :)


Som sagt mer bilder från kvällen dyker upp på bilddagboken inom en snar framtid.


Puss // A

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

dålig statistik i min blogg...

Förstår det efter alla dålig inlägg jag skriver, men kan inte hitta på nåt kul o skriva om :(

Kan ju skriva det att ja o Mickan var o testade fiske lyckan för men utan vinst :( Ingen fisk alls, inte ens ett hugg....

Nu är det dags för att röja i köket o laga mat innan andra avenyn ...


Puss // A

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Visst fan är det lyxigt :)

Rebecka: Lyxigt är verkligen rätt ord för det :) Skönt att vi äntligen har hittat våra underbara karlar.:D

Ligger på soffan i hopp om att ja ska göra bra ifrån mig imorgon så jag kanske kan få det där jobbet :) Måste verkligen ha  ett nu. Trött på att aldrig ha pengar så att det räcker hela månaden, o den här månaden var den värsta på länge för både mig o Jonas. Fick ju räkningen på datan som bara kommer var 3:dje månad. Men men då slipper ju vi den ett tag framöver :)

Idag har jag haft Alwin med tillhörande mamma Mickan och Rasmus med tillhörande mamma anneli här idag :) Suttit ute o fikat o gått ner till viken. Sen åkte ja o Anneli o käka lite lunch, jam jam :)

Dålig på att hitta på nåt att skriva om i min blogg, ge mig tips???



Puss // A

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Måndag

Jahopp då var helgen över, skönt är väll det. Så man kan de fram emot nästa helg eller rättare sagt torsdag då jag o Anneli ska till melkes :) Kul ska det bli men om nån känner sig manad o vill följa med så går det alldeles utmärkt. Ska nämligen sitta själv fram till 21.00 :) O så är det kul om man är några fler :::)

Idag så ska jag försöka städa här hemma ser ut som ett bombnedslag, Sen ska jag till Anneli o hämta tvätt o hjälpa henne lite o så blir det att åka o strohandla i stan :) Skönt o få hem lite käk. så tråkigt när det ekar i kylskåpet.

Lägger upp bilder från helgen när jag har tid.



// Alexandra

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fäst :)

Chop Chop :)

Nu är det fäst, Jag, Ella, Tant Berg, Svensson, Cicci, Fulla Frida o Kattis :) Haha nu börjar det rulla runt i hjärnkontoret, men i morgon kl 11.00 r det rally för hela slanten....


Älskar Jonas o han älskar mig


Fuck off suckers

Puss på alla sötisar

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Felfritt :)

Nu är pärlan besiktad o klar, ingen ombesiktning :) skönt!! Går alltid lika bra när jag besiktar bilar :)

Har fått pengar idag med så passade på o betala räkningarna på en gång, skönt o ha det gjort så vet man vad man har o röra sig med resten av månaden. Så Frida o ja firade med pizza, men nu blir det inget mer o äta idag. Funderar på fruktsallad till kvällsmat. Inte så dumt. O sen ett varv i spåret, ska gå stigen upp till örnen med så det blir lite extra motion, den är ju ganska brant. Bra för fettet på låren.

Har masserat Anneli idag med o hon plågades verkligen stackaren men det är verkligen bra, det gör skillnad, men måste underhållas regelbundet. Det ger inte så mycket med 1 gång bara. Har nu massagebänken över helgen så ring mig ifall att intresse finns. Går lika bra att skriva en liten kommentar.


Har tänkt på det här med sex o så, har ni märkt skillnaden på att ha sex med nån man verkligen älskar jämfört med ett one night stand? Visst kan ONS vara bra just för stunden men det kan ju lika gärna vara skit dåligt, men det blir ju inte alls lika personligt som när man har det med nån man älskar o att den personen verkligen har samma känslor gentemot dig? När man går in i ett förhållande så har man ju sex som kanniner, svin kåta dygnet runt har sex över allt o ingen stanns, men efter ett tag så blir det ju inte lika ofta, men det spelar ingen roll för när man väl har sex så är det så underbart att man klara sig på det i ett par dagar :) eller är det bara jag som tycker det! Visst är man singel så är det ju inte helt fel att ha en kk men tråkigt i längden, det är oftats så att det liksom inte stannar på kk-nivå utan efter ett tag är det alltid nån som får känslor det är då det börjar bli jobbigt. Sen tror jag att sex är ganska sönder pratat om hur det egentligen " SKA" vara att vi liksom går på dom normerna att det ska vara si o så. O det sexet som är på film, inte porrfilm då alltså, är SÅ tillgjort. Så är dety verkligen inte i vanliga fall. Men visst skulle man vilja att det kunde vara så ibland :) Att man bara hörde musiken o att alla ställningar var lika bekväma som dom ser ut :D Haha!

Aja nu blev det ganska intimt här ;D Men prisa vare sex....

Nu ska jag byta om o bege mig mot örnen....


Puss // A

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Späckat schema :)

Nu har jag precis kommit hem, ska äta lite havregrynsgröt så ja orkar med dagen :) Sen blir det en uppiggande dusch. Brukar behövaas så här på morgonen.

Idag så har jag faktiskt lite o stå i.
kl.9.30 ska jag vara hemma hos Linn o hämta massagebänken så jag kan massera Anneli i morgon ::)
Kanske nån mer som vill ha massage för en billig penning? 200 för en timme 150 för en halvtimme??Bara att ni  hör av er.
Sen  måste jag till banken o ta ett kontoutdrag för vid 10.30 ska jag träffa Maria på soc. Efter det ska jag nog bara hem men sen vid 14.40 så måste jag besikta bilen ( hoppas den går igenom) ochvid 16.00 ska jag gå spåret med Svensson igen :) Skönt när man har lite vettigt att göra om dagarna. Så man inte behöver "hitta" saker att göra, blir ju liksom inget vettigt då ändå,

I helgen blir det nog väldigt mys tror jag :) Om det blir som jag tror o hoppas så ska jag,svensson, Kattis, Linda, Ella, Frida o Linn till Frida o festa eftersom hon fyller år på fredagen. Roligt när man blir ett par stycken. O så blir det ju så att folk har fått lön så vi hoppas på mycket folk.

Så Linda om du läser det här!!! Så var det det jag skulle fråga dig igår när jag bad dig ringa! :) Det kan väll bli kul om vi samlar oss på ett ställe? Ring mig underdagen hjärtat....

Dags för havregrnsgröt o sen dusch:)


Puss // A

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fy fan för det här....

Jävla piss skit helvetes fittas kuk helvete!!!!!
Var finns alla jobb?? Ingen stanns, hatar verkligen det här!!
Får panik, nån kan väll iallafall ringa tillbaka eller bara meddela om att tjänsten redan är tillsatt men icke då! Känns som att det är lönlöst, vill verkligen ha ett jobb.

Vill att min älskling kommer nu o pussar lite på mig så jag blir glad igen....

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Mätt o belåten :)

Precis satt i mig två tortilla pizzor med chilisås, bacon, lök o vitlök, Gott :)
Har inte gjort så mycket idag gick viken runt med MIckan o Anneli, sen blev det kaffe med hemma hos Mickan med henne o Pillis :) Sen var det bara att ge sig upp mot örnen för ett varv på elljusspåret med Frida o Alexandra :) Skönt som tusan så det blir ett varv i morgon med.

Kom ju på de att ja ska ju besikta bilen i morgon med, hoppas den går igenom så inte Älskling behöver fixa o trixa med den ännu mer :) Men måste söka 5 jobb eller mer till i kväll så jag får ihop till tio tills  imorgon :) Ska försöka göra det innan nio för då är det ju AA (andra avenyn, inte anonyma alkoholister). 

Har faktiskt inte så mycket mer att skriva mer än att ja älskar verkligen Jonas över allt annat :)


Puss // A

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Oj då sovmorogn :)

Vaknade av att Jonas ringde vid kvart i elva :) Men ganska skönt med lite sovmorgon. Men nu är jag hemma iaf o ska snart iväg o gå en sväng med Anneli, ska fråga henne om vi ska ta elljusspåret ett varv i dag, mycket skönare att gå i naturen än i viken. Bra att gå på lite ojämt underlag så man får lyfta på fötterna lite mer :)

Fick just hem ännu en underbar räkning på hemförsäkringen, 710:- fy fan ! Men men det är ju ganska bra att ha om det händer nåt.  Ska ju till soc i morgon o "tigga" pengar igen, så får väll ta med den då :( Sen på torsdag ska jag till äckel AF, känner på mig redan nu att hela torsdagen kommer att förstöras bara p.g.a det!!! Aja!

Måste se om det finns nåt jag kan äta :)

Lägger upp lite bilder från igår när Anneli, Rasmus o jag var ute o gick.












Puss // A

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

3 år sen igår :(

Skrev ju att ja skulle tillägna min morbror på hans 3 års dag som var igår men han inte så gör det nu :)

Tommy "Lillis" Johansson

9.5 1972 - 19.4 2006




Okej det är alltid lika jobbigt!

Ja ska ta hela historien från början,

Min morbror lillis kom till min mormor o morfar som fosterbarn som 3 åring, av den anledningen att hans biologiska mamma inte kunde ta hand om honom för tillfället. Jag vet inte så mycket men jag vet iallafall att han blev en i familjen och stannade kvar, det var många turer fram o tillbaka med Lillis, han växte upp hos min mormor o morfar tillsammans med min mamma och hennes riktiga bror Tommy (de hette lika dant, därav lillis eftersom han var minstingen). Jag har alltid sett Lillis som min äkta morbror men även mer som en bror :) Jag var som liten väldigt bortdkämd av honom med allt möjligt, o det fanns verkligen en "syskon" kärlek mellan oss. Det var många gånger man inte hade en aning om var han höll hus (han var på vift hela tiden) o helt plötsligt en dag kunde han stå utanför dörren :) Och man blev alltid lika överlycklig.


Lillis har haft och varit inblandad i mycket skit under åren vi vet nog inte ens hälften, han var i omgångar både alkohol o narkotika missbrukare. Min famlij gjorde verkligen allt för att hjälpa honom, blev han vräkt från en lägenhet var vi där o städade upp efter han o ingen aning om var han höll hus. Mågna gånger har vi kört honom till både psyke o behandlingshem. Min mamma har nog fått dragit det största och tyngsta laset. Man kan säga att det fanns mer syskonkärlek mellan min mamma och Lillis än vad det gör mellan henne o hennes riktiga bror. Jaga har självklart vetat att Lillis har haft en biologiska mamma nånstans men inte träffat henne innan begravningen.

Innan dagen då Lillis tog livet av sig så hade det varit väldigt oroligt det var flera turer in o ut på psyk självmordsförsök o.s.v, han var hos oss o hälsade på sommaren innan och verkade faktiskt må riktigt okej, men den 19 april 06 hände det värsta!

Jag bodde tillsammans med mitt ex vid den tiden. På lördagen den 22 april 06 så kommer min granne upp och säger till mig att hon har hört att Lillis tagit livet av sig men det trodde jag inte på för att det har gått rykten förut att han har gjort det, det finns en människa som är så hemska att hon går o sprider ut sånna lögner tro mig!! Aja, jag trodde ju inte på det som sagt, men jag ringde Lillis iallafall men fick inget svar så jag ringde ett par gånger till utan svar! Jag ringde sen till mamma o frågade henne men hon hade heller inte hört nåt o så ringde jag mormor med men samma svar fick jag från henne. Tio minuter efter att jag hade pratat med min mormor så ringde hon upp mig igen o då hade precis Lillis bästa kompis ringt o berättat det för henne, mitt liv vändes upp och ner o ut o in! Anledningen till att vi inte had efått veta nåt var för att eftersom att vi inte är "blodssläkt" så står vi inte med på några papper!! HALLÅ!! VAd i helvete, vi har varit hans familj i alla år men inte nån jävel kunde ringa o säga till.

Det blev iallafall ett jävla strul med begravning o allt det eftersom det finns så mågna olika viljor, men VI VANN ! Våran Lillis ligger begraven i valdemasrvik och mamma bor precis vid kyrkogåren så vi ser honom från fönstret! Lillis har nog aldrig känt sig trygg nånstanns men jag VET att han gör det nu! Jag VET även att Lillis är med mig, dte har han visat mig många gånger och jag skulle känna mig obeväm om han inte var det!




Han har sin egna lilla hörna hemma hos mig :)


För evigt ÄLSKAD
SAKNADEN är stor
Den finaste ÄNGELN av alla

// A

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Sent ute som vanligt!

Har inte kommit in i duschen än o Mia kommer om en halvtimme, är alltid ute i sista minuten jag :) Men ska nog hälla upp första groggen nu tror jag :) Så man blir lite varm i kläderna :)

Imorgon är det ju 3 år sen min morbror lillis flyttade hem till änglarna (kommer ägna ett inlägg till honom i morogn) , så idag var hans biologiska mamma och hennes man hemma hos oss o hälsad på :) Moa o jag fick varsit påskägg pluss att jag fick ett par skit snygga skinstövlar av henne som hon köpt på 80-talet o då kostade dom 2.000 var ganska mycket på den tiden så det är inga billiga skor, o dom satt även dom som smäck :) As snygga!!  Tack! JAg är en riktig sucker på skor :D


Måste bara säga det att jag var borta vid hans gravplats idag o insåg hur lite vi egentligen visste om honom men hur mycket vi oxå visste om honom, konstigt det där! O så insåg jag hur mycket jag saknar den människan, han var mer som en stroebror för mig än en morbror:)

Måste fixa mig lite innan mina vänner kommer :D


Puss Heej // A



( hittade ingen annan bild som alla vi är med på)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lördag!

Sitter hemma hos mamma i väntan på att vi ska åka o handla :) Är barnvakt åt lille Alwin medans hans mamma är hemma o målar, han har badat så nu sover han som en stock :) Haha det är så kul o se honom för han är alltid glad o skrattar o nu börjar det bubbla fram massa konstiga ljud ur honom, han har väll märkt att man kan låta på ,ågna olika vis :D

Ikväll kommer Mia o Svensson till mig, det blir vin o dsen The Big D :) Hoppas det blir lite drag påt, Jonas ska till granenn o grilla o dricka öl. Så nån skjuts ut till väster i natt får jag inte om han inte fixar det åt mig :)

Efter att jag tagit ut p-staven så känner jag att ja mår illa lite stup i kvarten o NEj ingen bebis i magen:) Kanske bara är för att kroppen håller på å återställa sig, va vet jag!

 Nu ska jag titta till lillen :)

Puss // A

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ja é inte bitter!

Ne det är jag verkligen inte! Såg inte klart den filemn i går eftersom att ja som vanligt somnade :)
Datisen har fått följt med ut till väster i dag, så bloggar från mitt andra hem för tillfället.

Har nog kommit på varför jag har fått ont i magen varje gånga jag har ätit nu, antagligen för att jag har sjukt mycket lök o vitlök i allt jag lagar, kanske kan gå till en viss gräns men jag tor den börjar säga ifrån nu faktiskt :D

Vart man än vänder sig i denna lilla sketna värld så slutas man aldrig förvånas över hur vrickade människor är och vilka psykfall som finns. Bara som ett exempel som när jag o Anneli var o handlade på affären förut, som kommer en alkis in som jag tycker är lite obehaglig o helst tar omvägar för att slippa möta, Anneli o jag ska gå fram till kassan o betala o gubben kommer framkörandes med sin vagn in i våran, typ som att han inte såg att vi stod där o höll på o packa upp. Bara antagligen för att få en reaktion jag vet inte. O så där hemlig o scary som vissa kan va! Sen ju mer jag hittar bloggar ju mer förvånas jag alla kan vi inte ha samma åsikter det vet jag med. Men att prata totalt i nattmössan är en annan sak, att hänga ut folk för deras personliga problem är fagt när man själv är 1000 gånger värr. Jag står oxå för mina åsikter men bara för att jag inte tycker om vissa så hänger jag inte ut dom på min blogg. Men jag tror faktiskt på karma, jag har gjort mycket dumt, men har ändrat mig makabert o andra inte! Börjar inse att jag måste ta vara på mitt liv o alla mina nära o kära även om inte alla kanske tar vara på mig så måste jag ändå för mitt samvetes skull göra allt jag kan! Men människor lever på hoppet om ett "bättre" liv, det blir inte bättre än vad man gör det till, visst 30.000 extra i månaden skulle ju göra livet lättare, men det är inte pengar eller materiella ting som gör oss till en bra med människa för dom som vill vara i ens närhet!!!


Puss o Gonatt från Alexandra, Jonas o Dixie :D

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Äntligen Fredag :)

Skönt, även för en arbetslös :D
Sitter hos Svensson och ska snart traska hemmåt o förbereda maten tills Jonas behagar att komma :) I kväll blir det pasta gratäng o så sallad :D Jammie.

Har fått hem skorna o byxorna, byxorna satt som en smäck :) Skorna med förutom att dom var lite trånga men sånt som töjs :) Så imorgon invigs dom. Älskar att få hem nya kläder o alltid lika roligt när man är nöjd.

Dagen har varit lugn o skön, fikat med Mickan glidit runt med Anneli o även varit hemma hos henne och tvätta lite :) Men dra åt skogen vad tvätt vi hade sammanlagt! haha

Imorogn blir det partaj :) Ska bli kul, svensson o jag har alltid kul :P Sen hur roligt hon har det när jag åkt hem det kan jag inte svara för :P

Känner att bloggtorkan är stor....


Trevlig Helg!

Puss Heej // A

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Yeyy

En liten uppmutring på min trista dag :) Jag fick träffa min älskling en snabbis, räkningarna är betalda, O det bästa av allt !!!!!!!!!!!

Dom här snyggingarna är på väg hem till mig :) Me love, kanske så bra att dom invigs till helgen :D



Även dom här, har ju inga vita byxor eftersom dom jag hjade blev förstörda efter ett bad i fontänen.



Nu ringde Anneli o sa att hon o Rasmus skulle komma upp till mig en snabbis, ännu en sak som gör dagen mycket roligare.


En betydligt gladare Alexandra!


Puss // ABK

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tack o Hej P-stavs grej :)

Nu är den väck, Tack gode gud, men jag gör aldrig om det :( Ush ad hon gröpte i armen på mig innan hon fick ut den, det gjorde inte ont men fruktansvärt obehagligt :( O jag är ju lite känslig utav mig :)

Känner att jag ligger efter med vissa saker, bland annat jobb!! Jag som varit så duktig :( Men nu är jag igång igen, ska ner till af snart å få papper på skrivet o sen betala äckel räkning, tacka vet jag min morfar som hjälpte mig den här gången :)
Sen i kväll blir det mys med Svensson, känner verkligen att ja behöver det, har ett visst svensson o korvgryta behov :P Prata av oss lite med varann om livets alla stora gåtor :)

Skulle behöva städa o tvätta men har ingen energi till det idag :( Va fan kan man inte va på topp alla dagar för? Liksom att varje dag göra nåt vettigt iaf. aja inget att hänga läpp över kanske!

FAN, måste kolla om af ens har öppet idag.


So long suckers!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ont i magen :(

1. Jag har bara ätit en pizza i dag o det är inte min mage glad för :(
2. Är sjukt nervös för i morogn då jag ska ta bort p-staven, o nej nej nej Jonas o ja ska inte ha barn men har gått upp massor i vikt p.g.a att den gör att jag får ett jävla sug efter nåt att äta hela tiden även fast jag inte är hunrig..


Helgen har varit helt okej :) I fredags så umgicks jag med Linda, vi var hemma hos Jossan o Lena o kolla på tv o så åkte vi en djursväng. Min böner är hörda älgarna is back :D Vi såg en!!! Hallelulja :)

I lördags for jag o Linda till Falerum o kikade lite i klädhuset, jobbigt när man inte har pengar, sen hem i ilfart eftersom min älskade platspappa hade bestämmat att påsk skulle firas hemma hos mig :) Han damsuga o diska innan dom kom, en glad överraskning var att mormor o morfar dök upp utan att jag visste det. Sen var det FEST, som började hemma hos mog med Linda Alexandra Rebecka o hennes karl :) Blev för mycket helt enkelt så gårdagen spenderades antingen i soffan eller sängen, ALDRIG MER!


Ne nu måste ja pysa!

Puss // A

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

FEST!!!!

Nu är det igång :)

Tant Berg, Ballen o Svansson.... Den ultimata trion :)

Lovar att det kommer bilder !!!



Puss Heeej // A

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Påsk

Underbart väder o jag sitter inne o tråkar, huvudvärk o brist på motivation till nåt. Hur kan det bli så. Måste städa för tydligen har min plastpappa fått för sig att vi ska äta påskmiddag här imorogn :) Kan nog bli mysigt men som sagt jag måste ju städa :(

Ikväll ska jag umgås med min älskade Linda händer ju inte för ofta så det ska bli mysigt, kanske till och med går ut en sväng o kollar läget på Davidssons :D Sånt som märks.

Älskling är ju ledig idag men ser inte röken av han, hemma o planerar vårat renoveringsobjekt :) Måste få ordning på huset så jag kan flytta ut dit :) Ska bli såå skönt, att ha allt på samma ställe o bara ett ställe att betala på o självklart att jag o jonas kommer ses mera :D

Tänkte lägga upp lite bilder från tjejkvällen i onsdags :) Skitul hade vi!

Vi var ute på landet hos den här sötnosen :)

Vi var hemma hos den här sötnosen :)



Söta Sandra tog hand om disken :)



Välkommst drinken :) Passoa o juice ...



Dukning pågår inför tacos :)



Sandra :)



Jammie :)



Singstar :)



Det är roligt med singstar kom vi fram till, det gick bra utan vin oxå :)



Sen var det dags att nanna kudden.

Var verkligen en lyckad kväll o alla var överens om det var tvunget att göras om igen :)

Jonas ringde precis o tyckte att vi skulle äta mat ute i solen idag så det är bara att lägga på ett kol så vi hinner innan solen går ner :)


Puss // A

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Gomorron

Ny dag nya möjligheter :)
Oriflame mötet drog ut på tiden i går. Vid halv nio sa jag till Jonas i telefon att jag åker från ringarum nu. Vid 22 skickade han ett sms o frågade vart jag tagit vägen. O Då hade vi stått o pratat så vi glömt bort tiden :P

Nu finns en ny katalog ( nr6 ) så det är bara att hojta så ordnar ja en katalog om det är nån som är intresserad !! Antingen maila eller komentera inlägget.
  [email protected]


Jag börjar bli lite fundersam när det gäller vänner, ens egna vänner eller andras. Hur fungerar människan idag? är det samhället som ger oss skeva uppfattningar om saker o ting som gör att vi inte kan vara nåns vän? Eller träffar man bara på fel sorts människor? 

Är det inte meningen att ens vän ska vara en person man kan säga allt till? TIll sina föräldrar undanhåller ju man vissa saker o man berättar inte kanske allt för sin pojkvän/flickvän. Men det är ju därför vännerna finnns?! Eller?

Saker som hänt nu har gjort mig spyfärdig, att man ställer upp som en " vän " men får skit tillbaka att det egentligen inte har nån betydelse hur bra vän du än försöker vara för det har ingen som helst betydelse i slutändan för då räknas det inte! Eller att nån sitter o ljuger en rakt upp i ansiktet inte bara 1 utan flera gånger bara för o rädda sitt skinn, o samtidgit förlorar en vän! skitsnack bakom ryggen är ett STORT problem för mig. Att en person är så trevlig ena stunden o uppger sig att var en " vän "  o nästa sekund så får man höra både det ena o andra!
Att vara falsk o egotrippad o bara tänka på sig SJÄLV äcklar mig!
så fårgan är om jag måste rensa upp i mitt vän förråd, ut med packet så att säga!

Ni som vet att jag älskar er ta inte åt er....

Vad tycker ni? Är det bara jag eller finns det fler som varit med om samma sak?




Puss // A

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Korvgrytan ligger o myser i magen :)

Vad skulle jag göra utan min mästerkock svensson? Hon lagar så sjukt god mat, o får mig att prova saker som jag aldrig ätit förr :) Hennes tomatsoppa o korvgryta slår allt i hela världen. Nu ska bara maten få vila så blir det att fara mot världens ände, Ringarum fär lite oriflamesnack :)

Måste ju säga det att folk ska vakta sin tunga när det gäller saker o ting, kanske tänka innan dom öppnar käften o vräker ur sig  Antingen eller säger jag......

Imorgon bär det förhoppningsvis i väg till Anneli för lite mys med henne o sandra :) Underbart!

Tack Louise för att du tog bort mig från facebook så slapp jag göra mig besväret att ta bort dig...


Puss // A

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag kan oxå debatera!!!

Jo alla vet ju att jag är ute på krogen o dricker varje helg!! O jag förstår om folk bryr sig om mig o tänkler på min hälsa, o det är ja tacksam över :)
MEn så är det ju så att alla har vi ett eget val, o bestämmer helt själva vad vi  vill göra med våra liv?! Men betyder det att man är en sämre människa för det??

Det är JÄVLIGT lätt att dra alla över en o samma kant, eftersom man "själv" är så jävla bra! eller hur? Att sitta o snacka nån slags jävla dubbelmoral är bara fegt, att man inte kan inse sina fel o brister är ett stort MINUS! Tro mig jag vet, har levt med missbruk när det gäller min morbror i hela mitt liv! Och har många vänner som haft det lika dant, o när man blir medmissbrukare som det så fint heter så kan man inte bara se det odräglia, äckliga o.s.v. Utan man ser en människa o det tycker jag är viktigt att veta att alla föddes med samma förutsättningar o vissa får det svårare än andra! Men det är tur att vissas liv är så enkla. Det är lätt att dömma andra. Men för helvete öppna ögonen o välkommen till världen o livet.

Nåt som jag avskyr är människor som tror att dom är bättre  än vad dom är. Falska små råttor! Att vilja vara som nån annan? Att bara vara den DU är räcker hur långt som helst, antagligen längst!

Alla som känner mig vet vad jag tycker om droger, det är det värsta jag vet. jag har sett en så otroligt fin människa förstöras totalt av droger o alkohol. Inte bara fysiskt men även psykist. Att nåt man älskar tas ifrån en. - " Men det är bara att söka hjälp" Jo tro mig tror att det flesta missbrukare har försökt få hjälp men oftast är det för sent o det är bara du själv som kan rädda ditt skinn ur det helvetet!

SÄG GÄRNA VAD NI TYCKER!

Detta är mina åsikter o dom STÅR jag för!


// En något upprörd Alexandra!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tisdag :)

Känns som en ändå rätt okej dag, ska ju träffa min gulle Svensson under lite korvgryta o oriflame möte :) Måste säga att jag faktiskt tycker att det är mysigt att gå på dom där oriflame mötena. O är det så att nån känner sig sugen på att titta i katalogen som är aktuel så är det bara att skiva en kommentar eller något så fixar jag det :)

Såg på färjan 2 igår, var det nån mer än jag som la märket till Glens isbad??????????? Herrgud vilken karl! Ingen går ju upp mot mi Jonas, men dra åt helvete så HET! Ringde mamma o propsade på att vi verkligen var tvugna att ta en båtresa snart! Va ganska längesen jag åkte!

Har fortfarande inte fixat nåt påskris men har verkligen varit för lat, men måste ta mig i kragen nu i veckan o ordna det! Samma sak gäller att jag måste måla inuti mina köksskåp. Men var fan ska man få alla energi i från?

Svar till Svensson :

1. Jag vet inte hur jag ska göra för att kunna svara :P
2. Ja fredagen slutade ju över förväntan, mest för din del ;P
3. Kram o goddag på dig, syns sen men kommer nog inte förrens 17 :)

haha jag tjatar om att ni ska kommentera men jag kan inte svara på det :) Kanske man inte kan, eller??
Help me someone!

Puss // A

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Varnade för dålig uppdatering..

Men nu kommer det en :) Har verkligen varit anti dator nu i två dar, har bara gått o irreterat mig på den o känt att ja lika gärna skulle kunna ha slängt ut den genom fönstret men då blir inte Jonas glad på mig :P så jag har låtit bli!

Helgen har varit luign o skön. (kommer bilder när ja känner att jag orkar!) Fredagen spenderades hemma hos mig Svensson, ingen av oss var direkt på hugget men det slank ner ett par grogg o sen gick vi med tunga steg mot The Big D (davidssons :P) Då tännker säkert endel : " men om ni inte kände för det varför då gå ut" Jo det ska jag tala om varför, just av den andledningen att ni ska ha nåt o undra över! :P Man kan inte vara duktig o fatta vettiga beslut hela tiden, tänk vad lite spänning det skulle finnas i vardagen då, man lär ju sig av sina misstag, fförhoppningsvis. Tråkigt att varje dg är lik den andra, o vara lite tvärtemot är bara roooligt :)
Lördagen var klockren, mys pys ute hos Jonte med grillng bärs o vin i sälllskap av Krycke, Hampa, Mackan o Dix :) Mycket roligt hände! Helt underbar dga i min mening :)

Nu ska ja snart laga mat så ja o Jonas kan sitta o äta mat ute o njuta av solen, blir ingen brakmiddag men spagetti o köttfärssås är inte så dumt det heller, sen en sväng ut till Gryt. Tänkte att jag skulle gå en sväng i skogen när ja komemr ut till jonte o hämta hem lite påskris så jag kan göra fint nu till helgen :) Älskar verkligen påsk :)


Puss på er alla Påskharar :)

// A

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Tomatsoppa väntar :)

Bloggar nu från Svensson :) Blev tomatsoppa här istället, inte mig emot. Jag slipper ju disken hemma hos mig :P
Men spriten väntar hemma hos mig. Men lugnt idag eftersom jag måste upp tidigt i morgon bitti o styr o ställa till premiär grillningen :) Lilla Västertryserum ska få se på brakfest i morgon :)

Har inte kollat tempen idag men för ca en timme sen så satt jag mig på uteplatsen i BARA handuk efter duschen o tog en cigg o frös inte!!!! Låt nu det här förbli ett tag :)

Ne magen värker av hunger :)

Kanske syns ute i kväll???

Puss // A

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Lunch :)

Väntar på att pastan ska bli klar så jag kan äta! Idag blir det lax o pasta! Inte så dumt. Måste passa på när jag är själv eftersom jonas inte äter lax, hur nu det kan gå tll?? Lax är ju jammie jam jam.

Dirket mycket städning har det ju inte blivit, men tänkte fuska lite :P Det är ju trots allt bara Alexandra som kommer hit o hon har ju sett min lgh i MYCKET värre tillstånd. Ska ju städa ute hos Jonte i morron så det räcker o blir över:)

Ne nu måste jag kolla om det är klart!


Puss Heej // A

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Gomorron

Var det nån mer än jag som såg på uppdraggranskning igår? jag såg inte hela men lite!
Jag fattade det som att det handlade om hundraser som borde förbjudas! O det jag såg så var det en STOR hund som var avlad till att vara vakt hund i ryssland uppe bland bergen ( rätta mig om jag har fel). Jag kan faktiskt hålla med om att dom hundarna inte borde få finnas i Sverige just för den anledningen att dom är inte gjorda för att vi människor ska kunna ligga o gulla med dom o ha dom inomhus hemma utan för att vakta, det måste ju bli förvirrande för hunden att vara gjord för en sak o sen ska den göra en helt annan! O vi har inga herdar som har får uppe i bergen så då är det väll bättre att hunden får göra det den "ska" göra!

Aja nu ska jag trycka in lite frukost sen blir det städning för hela slanten idag eftersom att Svensson kommer hit i kväll :)


Puss Heej // A

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vem vet mest?

Inte är det ja i af :) Lagom ansträngade att ligga o titta på så här på  kvällskvisten i väntan på Jonte o Tacos till favvoprogrammet ANTIKRUNDAN :) Love it.

Blir så irreterad på att det är ett jävla liv i min trappuppgång hela tiden :( Blir så trött!  folk som bor här måste ju oxå nån gång hört hur lyhört det är. O tro mig jag är inte känslig, men snart ska jag ställa mig utanför deras dörrar o skratta som aldrig förr o helst ta på mig ett par skor som låter så in i helvete o klampa upp o ser i trappen, ca 25 gånger om dan, inte mer än rättvist!!

Har ju nu anlitat min kära bror till att snygga till min blogg, däremot tyckte han att jag kunde rita upp lite hur jag ville ha det???? JAG RITA? Don´t think so :) Det är ju dä vi har honom till :P Ne vars.

Jaha dagen har varit lugn frostade ju av frysen o det tog en jävla tid, men fick ju då reda på vf när pappa ringde efter jag var klar o sa att jag skulle ha kokat vatten o ställt in i frysen. Att ja inte tänkte så att det är ju faktiskt värme jag var ute efter så att isen skulle smälta, men icke, eller så skyller jag på att pappa ringde för sent. Ja menar är inte det hans uppgift o tala om för mig hur man frostar av en frys? :P :D Fast efter 6 år hemifrån så borde jag ju kanske kunna det :P

Underbara Svensson kom förbi så spelade vi lite yatzy o pratade om duktiga o bra vi är  o alla andra inte. Planerade även kvällen i morogn som bjuder på hemma gjord tomatsoppa med vitlöksbröd o sen ett par stadiga groggar på det :D Låter väll som en ypperlig start på helgen..


Inga kommentarer ???? Jag har ju tillomed ställt frågor till er så ni ska kunna svara! Men nej då! Jag bits inte. Vem som helst får skriva vad som helst aight??




Puss Heej // A

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Godmorgon Solstrålar

Vad tror ni? Lika fint väder idag?

Aningen kallare bara, men det gör inget för jag har massa frystmat som står ute för tillfället, håller ju på o frostar av min frys :) Tråkigt att göra men skönt när det är klart. Kom på det att i min gamla lgh som jag både i 1 år frostade jag aaldrig av frysen. Vilken ordning det är på mig då.


Helgen är helt plötsligt fullspäckad men de är ju inget ovanligt, på fredag så är det Alex o Svensson tajm, lite dricka hemma hos mig o sen D som vanligt, lördag blir det antagligen grillning ute hos jonte med mamma, Pär, Moa o kanske Krycke med tjej :) O antingen lör eller sön så ska jag o Lena åka o hälsa på Sabina som inte står stallad hemma utan neråt ankarsrum med massa häsatkompisar :)  Tror inte jag har lovat bort mig nån mer stanns men det kan bli tajt om tid iaf.

Vad ska ni göra i helgen?

Vad hände i Biggan i går?? Matihas drar!!!!!!!!!!!! Tråkigt måste jag säga, men han kanske inte har haft rent mjöl i påsen heller? Jag menar han har ju inte varit direkt återhållsam när det gäller Kajsa.

Den där JÄVLA Linda.Fy fan !!! Ligger o snackar skit om Lina bakom hennes rygg. Vilken falsk människa! Jag skulle skämmas,

För er som inte vet så sänds reprisen av Big Brother säsong 2003 på tv400 på kvällarna ( dubbelavsnitt ) Det börjar vid 22.50 o slutar nån gång runt halv ett :D


Ne nu måste ja äta lite gröt innan jag hungrar ihjäl :)

Hörs sen.

Puss Heej // A

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Storhandling avklarat :)

Nu är det bara det värsta kvar! Att rensa ylen o torka ur den vilket jag inte orkade göra under dagen, för det är ansträngande o va arbetslös :P

Fick fruktansvärt mycket för 1.580 kr :)  Det lönar sig verkligen att stor handla, förr gjorde jag aldrig det. Men sen jag flyttade till den här lgh vilket var i okt 08 så har jag storhandlat varje månad. O oftast så räcker det nästan hela månaden. Det är oftast bara mjölk o sånt som måste handlas hem :) O det roliga är att på williys så finns det så mycket att välja mellan, å man kan välja både dyra o billiga saker.. Me like

Har även fått lånat en kylväska av grannen så i morogn ska jag frosta ur min frys som det för övrigt knappt går att komma in i pga all is :)

Förresten så har ju Fylking o Achberg ( eller hur han stavar ) Varit på promenad i viken idag , övernattningblev i gusum :) Tycker faktiskt att det är väldigt strongt gjort av dom :) Undrar hur många gåger dom tänk : " Ne fan nu ger jag upp, jag går inte en meter till "  Men tänk så mycket dom får se utan sverige små små skrymslen som man aldrig ser när man kanske bilar runt i landet! O det bästa av allt är ju att valdemarsvik bjöd dom på det ultimata vädret :) Vi ger bra intryck :)

Ne nu måste jag fixa med kylen

Puss på er gullungar :) ( om det nu är nån som läser min blogg :( ) JAg får ju inga kommentarer iaf......

// A

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

1 April

Oooo vilket väder :) Riktigt april väder.
Sitter på min uteplats o bara njuter, gröt i magen o pigg i huvet :) Kan det bli bättre? Ne ja tror fan inte det!

Har tagit sovmorogn idag med vilket inte är bra för Alexandra. Har varit duktig nu i säkert ett halvår o inte gått o lagt mig när ja kommit hem vid åtta. Men den här veckan har jag gått o lagt mig när jag kommit hem. Tur är väll att det finns människor som ringer o väcker mig så jag inte sover allt för länge:)

Bebisen o Zezzan (mina katter) har varit ute flera gånger under förmiddagen o dom njuter verkligen dom oxå :) Men Zezzan har en liten förmåga att smita i väg när inte mamma ser!! Men hon är duktig som kommer tillbaka när man säger till henne :)


Antar att det inte bara är jag som följer BigBrother !!!! Sååå kul :) Har alltid följt Bigbrother troget! O det känns verkligen behövligt med en liten uppdatering!
Måste ju säga det att jag tycker att Linda Rosing är patetisk, alltså ibland verkar hon fruktansvärt vuxen o så men i bland undrar man hur det står till i huvet? Om det ens står till överhuvudtaget! Jag tycker att har man bran så ställer man inte upp på sånt, o man gör absolut inte såna saker som hon gjort, nu menar jag bara inte att hon o Micke fjuppade men andra saker! Typ när hon sa att hon var sexuellt attraherad av Lina! Men va i helvete... Om hon nu är det så håll det för dig själv. Aja men man kanske inte tänker sig för vad man säger efter ett tag! Men en NY biggan säsong skulle sitta fint :)

Jag var ju med Jonte till Åtvid i går för att hämta massa bildelar, bl.a lite till min bil :) Snäll som jag är så följde jag med som en hjälpande hand, men ush så långtråkigt. Hittade däremot en bordslampa som bunke hade köpt på loppis som skulle vilja stå på min byrå, men snål som han är så blev det ingen lampa :(

Kommer lite bilder ifrån gårdagen iaf :)


Åkte först ut till väster :)



O släppte ut vilddjuret :)



Sen upp till den här galningen :P

Nu ska jag fixa lite kaffe o sätta mig ute i solen.

Ha en bra dag :=)

Puss o heej / A

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()