Felfritt :)

Nu är pärlan besiktad o klar, ingen ombesiktning :) skönt!! Går alltid lika bra när jag besiktar bilar :)

Har fått pengar idag med så passade på o betala räkningarna på en gång, skönt o ha det gjort så vet man vad man har o röra sig med resten av månaden. Så Frida o ja firade med pizza, men nu blir det inget mer o äta idag. Funderar på fruktsallad till kvällsmat. Inte så dumt. O sen ett varv i spåret, ska gå stigen upp till örnen med så det blir lite extra motion, den är ju ganska brant. Bra för fettet på låren.

Har masserat Anneli idag med o hon plågades verkligen stackaren men det är verkligen bra, det gör skillnad, men måste underhållas regelbundet. Det ger inte så mycket med 1 gång bara. Har nu massagebänken över helgen så ring mig ifall att intresse finns. Går lika bra att skriva en liten kommentar.


Har tänkt på det här med sex o så, har ni märkt skillnaden på att ha sex med nån man verkligen älskar jämfört med ett one night stand? Visst kan ONS vara bra just för stunden men det kan ju lika gärna vara skit dåligt, men det blir ju inte alls lika personligt som när man har det med nån man älskar o att den personen verkligen har samma känslor gentemot dig? När man går in i ett förhållande så har man ju sex som kanniner, svin kåta dygnet runt har sex över allt o ingen stanns, men efter ett tag så blir det ju inte lika ofta, men det spelar ingen roll för när man väl har sex så är det så underbart att man klara sig på det i ett par dagar :) eller är det bara jag som tycker det! Visst är man singel så är det ju inte helt fel att ha en kk men tråkigt i längden, det är oftats så att det liksom inte stannar på kk-nivå utan efter ett tag är det alltid nån som får känslor det är då det börjar bli jobbigt. Sen tror jag att sex är ganska sönder pratat om hur det egentligen " SKA" vara att vi liksom går på dom normerna att det ska vara si o så. O det sexet som är på film, inte porrfilm då alltså, är SÅ tillgjort. Så är dety verkligen inte i vanliga fall. Men visst skulle man vilja att det kunde vara så ibland :) Att man bara hörde musiken o att alla ställningar var lika bekväma som dom ser ut :D Haha!

Aja nu blev det ganska intimt här ;D Men prisa vare sex....

Nu ska jag byta om o bege mig mot örnen....


Puss // A

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Kommentarer

Postat av: R

Hehe jag har tänkt just samma sak på sistone, sex är grymt när man är kär! Det blir så nära, som en förlängning av alla ens känslor och dessutom lär man känna varandra så väl att man vågar vara helt sig själv. Älskar man personen man har sex med så finns det knappt något som är tabu eller genant och det är bara underbart fint. Det är lyxigt att få känna så för någon :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback