24:de

Ett halvår kvar tills julafton! hur jävla deprimerande är inte det? huualigen. Jaja. Det är bara att njuta av sommaren :) Det kommer ju faktiskt en sommar nästa år med.

Dålig uppdatering jag vet, men datorn har bott hos Jonas ett tag nu och jag har verkligen inte haft nån ork på kvällarna! Nu får jag verkligen känna på det riktiga arbetslivet :)
Jobbet går bra, vissa dagar mindre bra o vice versa. Mycket o hålla koll på, fakturor hit och fakturor dit.
Om jag i snabba drag ska berätta vad jag gör om dagarna mellan 8.00-16.00!
Vi är ett service center åt Landsorganisationen i sverige. Vi har en lön avd, en telefoni avd o så ekonomi avd där jag är!
Vi är oxå en fakturacentral. Olika avd o distrikt m.m får sina fakturor skickade till oss. Den posten sorterar jag så gott jag kan på morgonen sen scannar man in fakturorna i ett system. Sen registrerar jag fakturorna var för sig. Svårt o förklara :S
Jobbigt för huvudet. Men det går bra! O det bästa av allt är att man har regelbundna tider. Frukost kl. 9.00 lunch vid 12.00 o fika vid 14.00. Det gör ju att man äter mer regelbundet oxå, så på dessa två och en halv veckorna så har jag faktiskt gått ner 1,5 kg. Inte mkt men det är ju alltid nåt :P Väger mig varje morgon på jobbet innan jag ätit något, då har jag liksom bättre koll.

Nu ligger jag o tittar på nya säsongen av bachellorett, eller hur det stavas. Ush så uppgjort. folket är ju bara med för o få vad med i tv! Jag tror inte att man kan bli kär på beställning. Är det menat så är det! Nu ska killarna tävla i hur många armhävningar dom kan göra. OMG så illa! riktigt töntigt..jaja kanske är en sån där kill grej!

Men snart är det "so you think you can dance", mycket bättre.

Ha en fin o underbar sommar alla ni som ska ha eller har semester! :)

Puss // A



Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

Midsommarhelg :)

Midsommarafton spenderades ute i Annelie och Jockes stuga, lungt o trevligt :) Alldeles lagom midsommarafton i min o Jonas smak :D Det bjöds på sill o potäter med nubbe sen blev det kaffe och grillat på kvällen. Jätte mysigt.

Ikväll blire lite vin med bästa grannen Linda o så en sväng till melkes.. Men även lugnt idag för på måndag är det jobb som gäller igen. Skönt o tjäna lite chas.

Var ju med Michis o mamma i sörping i tors, köpte nya täcken till mig o Jonas, nya kuddar och en morognrock till mig. Täcket som jag köåte till mig som kostade 750:-. Kände att jag ville ha nåt som det är lite kvalite på för en gångs skull, Jonas fick ett billigare för han ville ha ett tunt sommartäcke.

Nu blir det att slappa lite framför tvn innan det är dags för dusch :)

Puss på er

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Kortvecka :)

ahh :) Underbart!
Fick min lönespec i dag o glad blev jag, ännu gladare blev jag när jag fick reda på att det betalas ut på torsdag :)
Kom även på att ja ska ha pengar får FF :) Underbart! Haha nu leker livet :) Vi börjar även kom igång med huset. Rivningsarbete på går för fullt. Skönt o se förändringar.

Sitter nu hos Linda o Michis o ska dricka kaffe, sen bär det av till ringarum på Oriflame möte! Ska nog ta med mig lite kontanter så ja kan handla lite :)

Ching chong Låååångklasong :P

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Söndag

Nu är snart helgen slut!  Faktiskt rätt så skönt för kortvecka nu som kommer! Slutar 12.00 på torsdag. Sånna saker som gör att det är roligt att jobba! :)

I fredags så blev det lite partaj, en lugn förfest hemma hos Svensson!! Sen davidssons, hot shots spelade! Skit bra var dom. Synd bara att det var så jävla dåligt med folk, men vi hade kul iaf :D

I går så var ja o Jonas på bio. Först käka vi på donken sen köpte vi popcorn o varma chips o cola sen såg vi på Baksmällan, kan rekomenderas varmt!! :)
Sen blev det en djur/prataavsig sväng med Jossan o Tora! Lite älgar såg vi men inga vildsvin till min besvikelse :(

Nu är jag hos Linda o fikar med henne o hennes mamma! Alltid lika roligt :)
Linda o ja ska sen på fotboll på grännäs! Moa spelar med dom äldre tjejerna, kul!

Lite allvarligare saker nu då :

I fredags natt så blev en 15-årig tjej våldtagen i viken! Den som är ansvarig för detta borde fan i mej få lida resten av sitt liv! Skulle vilja kastrera asen med en SLÖ kökskniv!
Önskar inget annat än Oändlig smärta åt de äckliga jävlarna!


Tack o Hej!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Arbetsvecka!

En dag kvar :) Känns skit bra men ovan som man är så är man sjukt trött. Trött i huvet iaf.
Trivs verkligen som fisken i vattnet, både med mina arbetsuppgifter och mina kollegor :)
Men det ända som är lite små segt är att det har tydligen kommit till nån policy på företaget att man bara får röka på sina raster vlket är tre gånger om dagen, idag var jag tvugen att göra ett undantag o springa ner o ta ett par bloss :)

Nu sitter jag hos Linda o ska snart åka till Lena i stallet o prata lite med henne sen laga mat till mig o älskling.

Imorgon blir det lite partaj o sen på lördag ska jag o baby åka till stan o kolla på bio. Det var bra längesen som vi gjorde nåt sånt i hop så det kan väll vara dags.

Sjuka människor borde bli inlagda! PÅ HELTID! haha

Puss Puss // A

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Valdag???

Må ja va dum i huvet men jag orkar verkligen inte på o lägga nån energi på att välja. Har jag klarat mig utan att valt i 22 år så klarar ja mig nog ett tag till. Jag fattar ju inget ändå. Har ingen aning om vad partierna står för. Då är det ju bättre att låta bli, har liksom inte haft intresse eller lust att fördjupa mig på nåt sett heller. Nej nej valet är inget för mig.


Har precis duschat o bäddat rent i sängen så att ja ska sova som en prinsessa. Måste ju vara utvilad inför min försat arbetsdag i morgon :) Längtar verkligen. Känner att jag vill komma igång o komma in i alla system så fort som möjligt o tjäna skapliga pengar :)

Älskling hålls i sitt garage o pular, kommer nog inte in förrens sent i kväll eller natt rättare sagt. Men det gör inget för det ger utdelning i morgon :P
Hörde ju att skattepengarna ska vara på ingång den här veckan eller om det var nästa vecka, sååå skönt men dom kommer gå åt som smör i solsken.

Godnatt på er alla :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Galej i Gusum :)

Idag är det 50-års kalas som står på schemat :) Ska bli skoj förutom att förskylningen vägrar ge med sig. Trött på allt jävla snor. Har tänkt på det hur mycket snor det kan finnas ?? När man snyter sig så känns det så skönt, det känns som om det inte finns nåt kvar men 2 sek senare så finns det precis lika mycket till. konstigt det där! O inte nog med det så har jag världens mensvärk :( Bättre med allt på samma gång eftersom jag ska börja jobba på måndag o då vill jag vara fit for fight.

Sitter nu hos Linda o har druckit lite kaffe, men ska snart pallra mig ner till mig o göra mig i ordning för kvällen. Men känner hellre för o sitta i Lindas monstersoffa o bara slöa ;)

Puss//A <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Bloggdesign :)

jahopp då har man iaf kommit så här långt men skulle vilja ändra färgerna på texten o lägga till ite bilder så om nån kanske skulle vilja vara snäll o hjälpa mig för jag förstår mig inte på alla koder o skit!
Men den här får duga så länge!


Jahopp lika meningslös dag som vanligt, har iaf fixat i ordning lite i köket men ska väll fortsätta att gno :)
Tänkte att jag skulle storstäda hela lägenheten i morgon så jag har det gjort nu när jag ska börja jobba!


Jag måste verkligen hålla i mungiporna nu för att inte börja asgarva!
Det är så skrattretande, hur man som en så kallad "vuxen" människa kan betee sig på det här viset!
Jag menar inte att jag är SÅ fruktansvärt vuxen men jag har iaf koll på vad jag säger o har sagt, men alla verkar ju inte ha det!

Ja ja..

Nu ska ja nog plocka lite mer här hemma om orken behagar att komma o hälsa på för en timme!

Puss A

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

På uppdrag av Tant Berg Johansson :)

Först av allt måste jag slå ett STORT slag för alla mina vänner. Jag är verkligen inget utan er o jag hoppas på evig vänskap.

Har precis pratat med kloka Annelie W i en timme o en kvart! Pratat om livets alla skeden. Det är så skönt o få lite feedback, o skönt med nån som är så fruktanvärt lik mig, o det tar ja som en komplimang.. hihi :) O snart kommer en av hennes underbara döttrar o gör mig sällskap.

Har varit en rätt så slö dag, hämtat ett kök som Jonas ska fixa o har lovat att hjälpa till så de blir klart fortare :)
Diskat, fixat lite lunch o precis hällt i mig kaffe.

Vårat förhållande blir bara bättre o bättre. Jag blir bara mer kär o älskar honom bara mer o mer för varje dag som går. Vill inte tillbringa mitt liv med nån annan. Kom fram till det i går att vi lägger barn planerna på hyllan en liten stund fram över eftersom jag fått jobb känns bra att vi är på samma plan när det gäller det!
Känns underbart när ekonomin kommer bli betydligt bättre :)

Håller för tillfället på o frostar av min frys, fy fan nordpoolen såg det ut som! Men nu ska det bli bättre. ;)

Precis beställt lite kläder :)







Plus två bh-ar och ett linne till :)
 Kul Kul :D

Nu ska jag plocka i ordning lite här hemma :) O sen fixa mat åt älskling o vidare till gryt o köpa lite blomster. :)

Hörs // Puss // Alex

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nu leker livet :)

Guess what? Alexandra Maria Björk-Kaistila har fått jobb :) Hur jävla underbart är inte det?
Det var det som det "hemliga mötet gick ut på" :)  Haha och jag fick det!
3 månader framöver en så länge men hoppas på fortsatt :D
Fy fan kunde inte bli bättre nu så här lagom till skattepengarna!

Idag ska ja med Annelie W till stan en sväng som lite sällskap :)
Så jävla tokförskyld så jag orkar inte göra några större utsvävningar idag precis.
Måste faktiskt frosta av min frys iaf, ser ut som ett isberg där inne.


Förresten det finns bara ETT ord för ditt beteende PATETISK

Jag kan inte förstå hur man kan må bra av o snackaskit om sina vänner kors o tvärs o sen klaga på att man inte har några?
Jag tycker personligen bara att det är skrattretande.


Jag är glad åt alla jag har omkring mig, o GLAD att ja blivit av med vissa :D Jag mår helt enkelt som en prinsessa.

Puss // A


 

Permalink Allmänt Kommentarer (5) Trackbacks ()