Vår?

Gick till mickan förut o så att hela vägen bort var kantatd av dessa :)



Fan vad det känns bra i kroppen när man ser att våren faktiskt är här.. att kunna låta dörren stå öppen så katterna kan pringa ut o in hur dom vill utan att jag behöver springa o öppna stup i kvarten. Det är konstigt vad lite värme kan göra!
Vinterdepp ut o vårkänslor in :D



Kanske är lite skum men ihop sopat grus gör faktiskt mig Glllaaaaadd :)

Vad är vår för er??




Skulle juh ha storhandlat i dag men har så jävla ont i ryggen o så vill jag inte åka själv utan väntar tills imorgon så Mammi kan följa med :) På schemat står istället, att följa med Jonas till Bunke o hämta massa bildelar o sen vara lite social i garaget med min babe o bnke, träffas ju så sällan så jag får offra mig med att spendera tid i garaget med honom i stället :)
Har faktiskt varit så duktig att jag har gått ut med sopporna o tagit mig an mitt diskberg, har även gått igenom massa papper som ska skickas till höger o vänster, o satt in i pärmar :) Duktig flicka!

Ne nu måste ja städa mina bebisars toalett :)

Puss Heej/ A

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hjälp?

Om nån kan det här med design när det gäller bloggar o känner för att hjälpa mig så blir jag jätte glad :)

Puss Heej// A

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Gomorron O Go´natt

Precis hemkommen å har så jävla ont under skulderbladet ????? vad 'är det då?, antagligen har jag väll legat fel.
Ska nog sova en stund till nu, behöver det säkert inte men huualigen så underbart :)

Tittar mig omkring i lägenheten o ser att helvetet har brakat loss. Ush ja blir så arg på mig själv när det ser ut så här o att jag aldirg får fingrarna ur arslet o tar tag i det, ne jag lägger mig o sover ist.

Går kvällen spenderades med Jossan o Tora, åkte vår vanliga tur för att titta på djur, men var fan har alla djur tagigt vägen?? Det ska ju finnas så mycket vildsvin både i öndal o i åsvedal, man kan nån säga mig vart? I början när vi inrättade våra djutturer så såg vi vildsvin o älgar i överflöd, men nu!! Putts väck! Jaja skam den som ger sig! Just det, Grattis till Tora som fått körkort :)

Dagen för med sig : Det enda viktiga är att åka till WiLLYS o storhandla o kanske röja mig lgh. Jag får absolut inte glömma bort att posta räkningar :)

Ska bädda ner mig nu ensam :( i min säng..
Men klockan ringer 10.30 för ännu ett avsnitt av våra bästa år :)

Puss Heej // A

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Överseende tack!

Okej gör ett nytt försök med bloggandet :)

Ni får ha överseende med att jag är fruktansvärt otekninsk med datorer så allt det här med snygg design  o såna saker kommer inom en antingen snar eller lång framtid.  Varnar även för dålig stavning, hemska bilder o dålig uppdatering men ska göra mitt bästa :)

Har ingen aning om vad ja ska skriva om säkert inget specifikt men det som känns rätt.  Är ingen mode nörd men älskar kläder, sminkar mig gör jag typ en gång i veckan så de känns onödigt att skriva om. Inredning? hmm ja har det som jag trivs med i min lgh o nästan bara loppis saker så kanske lite bilder o om jag gör nåt nytt men inga tips om dyra designer möbler. Dagens outfit går helt bort! Just av den anledningen att ja nästan alltid kör mys i veckorna, helt ointressant... Men ska försöka lägga upp bilder så mycket jag kan, roligare att titta på bilder ist för att läsa massa sturnt :)

Vem är Alexandra, Ballen, Brallan, Agge, Bagge??, antar att ni som kommer läsa min blogg redan vet men ifa nån ny stjärna skulle dyka upp så heter jag Alexandra B-K 22 år i okt bor i viken o trivs där, jag vet jag är underlig! Thats it! Å na vars. men kan ju inte avslöja alla mina hemligheter redan :)

Kommentera gärna det jag skriver, både på gott o ont då. Men är inte speciellt känslig så alla kommentarer godtags :)

På återseende

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Välkommen till min nya blogg!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()