Hus mässa...

eller vad det nu heter :) Vi var iaf där idag o kikade lite. Tyckte att det var lite för krångligt för min del men ändå intressant! Hoppas på typ en inredningsmässa eller liknande, det skulle va nåt för mig. Har i af haft det jätte trevligt.

Nu sitter ja hemma i soffan med jordens huvudvärk o ska snart till Miss Ella för lite mys, sen blire väll the big D. Hört att det kan bli skapligt med folk :) Skoj. Så nu blir det att svira om o sen till affären o köpa lite grogg virke. Blir lugna muggar för fröken Björck. Det har jag iaf som mål. Min kropp börjar säga ifrån nu... Inte bra! Sista helgen blir nästa helg då Hot Shots spelar på D.. Sen blir det en hel månad hemma. Kommer nog bli en utmaning men ack så skönt! Har massor att göra nu så behöver det!

Har ju sagt upp lägenheten så till 1 feb ska ja ha flyttat. Innan dess måste jag rensa min lägenhet på skit jag inte ska ha måla om alla rum i huset hos Jonas som vi ska bo tills det andra blir färdigt. Icke att förglömma är även att det ska skuras från tak till golv i alla rum! Gahhh... Hur ska jag orka! Bara o kämpa på, Inte direkt nån som kommer göra det åt mig!

Imorgon bär det av till Linköping. Ja o Jonas ska till Biltema, Byggmax o IKEA som planerna ser ut nu iaf :) Skulle ha städat bilen i dag men orkade inte så får ta det imorgon. Snacka om att ja måste upp i ottan för att hinna! Vi ska iaf inhadla lite till huset, förena nytta med nöje! Skönt o få komma i väg bara han o jag, behövs inte så mycket!

Ne nu är det dags!

Vi ses i dimman mina vänner.

// A

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Det håller i sig

Jo det kan man ju lugnt säga! Idag är det 6:e dagen i rad som jag o Linda ute o motionerar 1 timme om dagen! vi var ute o gick i 2 timmar i söndags o insåg hur skönt det  faktiskt är så vi tog  i hand på att fortsätta o det har vi gjort! Bestämmde även att vi skulle gå vid 18.00 varje dag, bättre att ha en stadig tid så man inte bokar in nåt annat o så hinner man inte med sen! Idag gick vi en timme tidigare för det är j utrots allt fredag o skönt o komma hem i god tid så man hinner med allt på tvn på kvällen!

Jag är iaf fruktansvärt stolt över att vi har hållt i :)

Jahopp har ju sagt att jag ska försöka uppdatera er lite om husbygget, kanske inte för att ni är intresserade men man vet ju aldrig!
Älskling har så mycket att göra nu så han blir lätt lite stressad men det förstår jag. Huset måste upp innan snön kommer o det kan ju hända när som. Vi har fått massa uppskattad hjälp med grävning o diverse utav underbara människor! Så förra helgen va det full rulle ute i bushen. Peter,Jocke, Linus o Jonas höll på hela dagen o fick till början av grunden. Kommer lite bilder på det nu:


Jag kom ut ganska sent men här håller dom på o fyller med grus.

 

Arbetande män.

Sorry Jocke men jag kunde inte låta bli :)

 

Ja det här är ju iaf en del i det hela :) Men i morgon ska dom fixa med isolering o armering. Det händer grejer.

Jag har ju fått äran av Jonas att få bestämma själv hur det ska se ut inne, självklart vill jag ju ha hans åsikt innan jag gör nåt. Så imorgon åker ja, Annelie o Jocke till villa mässan i Nrkpg. För att hämta lite inspiration. Det händer mycket i mitt huvud nu om hur jag vill att det ska se ut. Måste bara fixa en budget så jag vet hur långt jag kan gå! Men är iaf helt inne på att det ska vara ljusa målade väggar, Likadant golv på hela undervåningen vitt kakel i badrum o kök. Enklast o gå efter det sen. Sätta färg på gardiner kuddar tavlor m.m som är utbyttbart, jag är känd för att tröttna ganska fort! Kanske blir nån fondvägg om det passar.

Tro mig det är fruktansvärt påfrestande på förhållandet o bygga hus :) Men det är samtidigt så underbart o få ha något som är bara mitt o Jonas. O få känna att vi gör det här för våran o våra framtida barns skull. O kan man rida ut den här stormen så klarar man mycket :)

 

Jaha vad ska ni göra i kväll då?

Jag ska iaf hoppa in i duschen vidare upp till grannen på mat o idol :) Sen mys med gubben såklart!

Imorgon ska jag o Miss Ella gör vika osäkert som vanligt med våra utsvävningar, har hört att det kan bli bra med folk ute. Det tycker vi om!

 

Jo just det en sak till... Ni kommer kanske ihåg att det var nån som ringde till både mig o Frida samtidigt från dolt nummer ganska ofta!?

Nåt som är jävligt konstigt är nu när både Frida o jag har slutat umgåtts med en viss person så har det inte ringt en enda gång! Haha som det skulle vara så svårt att lista ut vem det var! "Hon ringer inte hon kommer !" Haha eller hur!

Jaja trevlig Fredag på er :)

 

Puss A

 

 

Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()

Varning för långdraget inlägg :)

Tänkte jag skulle börja o skriva lite om våran båtresa vi gjorde den 4de till den 5e :)
Vi åkte ju med cinderella från sthlm till mariehamn o tillbaka. Det var jag, mamma o Linda som åkte! Barabdos spelade vilket var en bonus för Linda, personligen så tycker jag väll att dom är ok.
Lägger upp bilder i stället för o skriva en massa :)



Jahopp i stora drag så var detta resan, blev inte så mycket kort tagna under kvällen för vi hade annat för oss :)


Sen har jag nog haft den bästa födelsadagen på länge :)

Fyllde ju år i onsdags :) När jag kom till jobbet så insisterade mamma väldigt mycket på att vi skulle fika 09.15 istället för kl 9.00 som vi brukar. Då blev jag försst serverad räksmörgås av mamma sen kommer söta Matilda med ett vaniljhjärta med två tårtljus i o en jätte söt gris som är en skrubbhandske :) Gud vad gulligt av dom :) Sen på kvällen bar det av till pappa på lite familjemys med middag o grejer fick ju bootsen från monki av pappa i tidig present men fick lite pengar också  :)

På torsdagen kom mamma, Pär, Moa, Lien, Mormor o Rosa med fika o presenter. fick presentkort av mamma o pär så jag ska få gå o klippa mig, pengar av mormor o present kort av jonas på valdixi :) Sen kom Annelie, Linda, Lina o Emelie o fikade på kvällen, fick ett jätte fint skohorna av Annelie och jätte goda muffins av Michis :)
Här kommer lite bilder :)


Rosa tyckte att blixten var jobbig :)

Sist men inte minst den fina tårtan som morfar hade gjort :)


Ne nu ska jag o Linda gå en sväng!

See ya!


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Återhämtar dag

Välbehövligt kan ja lova. Sov till 11.30. Så nu är jag utvilad men har i stället huvudvärk o mår illa. Alltid är det nåt.

Var o hämtade Frida i sörping vidn14.00 gick en sväng på åtrvinningen men hittade inget i rätt prisklass som föll oss i smaken så vi åkte hem igen.

Så nu ska jag åka upp till mamma o kolla så att den nya färgen i vardags rummet duger :) Så roligt för jag sa till min plastpappa att jag tycker verkligen att dom ska måla om där inne för färgen som är nu är typ lila brun o ser verkligen förjävlig ut. Men icke då han skulle minsann ha den färgen men förut ringde han o sa "- Mamma har varit nere o plockat ut en annan färg o prov målat med" så han undrade om jag kunde åka hem till dom å kolla så att den blev bra, Hahaha att man alltid ska ha rätt!

Är en ganska pissig dag i dag så jag har inte så mycket mer o skriva om.

Ni har väll inte glömmt bort att jag fyller om den 14:de???? Ne tänkte väll inte det :P

Puss på er,

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Näst intill Titanic

Ja ni... Värsta båtresan i mitt liv!

Mamma jag o Linda har ju då åkte Vikingline kryss! Dom har ju varnat för "storm". Men ju närmre vi kom stockholm desto bättre såg vädret ut. Så INGEN oro här inte.
Kvällen började jätte bra, åt o drack mumma o dansade :)

Men på en sån här kryssning (för er som inte vet) så åker man ju på öppet hav ett tag. Kanske 1 timme eller 2. O DRA ÅT HELVETE säger jag bara! Kände att det började gunga lite smått vid kanske 01.00 men när Barbados hade spelat klart för kvällen så gick jag till hytten o skulle sova men då blev det bara ännu värre. Mamma o Linda fortsatte kvällen. Men fy fan va det gungade jag trodde helt hundra på att vi skulle förlisa :S Låg där o grät i min ensamhet o hyper ventilerade. Tänkte att jag aldrig skulle få se Jonas eller min svansbarn eller nån annan av mina kära för den delen. Mådde illa o.s.v Så jag somnade vid 06.00 o gick upp vid 9.00 så lite sliten måste jag ju medge att jag är!  Men kalla mig gärna tönt men man känner sig ganska hjälplös! Hualigen ja. Nu dröjer det nog ett tag innan ja åker båt igen.

Nu sitter ja i sängen hos Jonas o tittar på Roast på Berns. O imorgon är jag ledig o det ska bli jävligt skönt kan jag lova. Lunch med Lina o Loppis med Frida :O ) Ska bli mysigt.

Tänkte att jag skulle lägga ut bilderna från båten imorgon har nämligen inte med mig sladden!

Nu blir det kudden, o såå skönt det ska bli att få sova i sin egen ickegungande säng! :)



// Prinsessan <3


Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()