Operation Lägenhet :)

Jag älskar ju "prylar" o Marias Hus i Holmbo är paradiset. Men kändes som att det fanns lite för mycket så det var svårt att välja ett par saker så det blev inga alls. Men nu har jag kommit på precis hur jag vill ha det i min lägenhet under den korta stunden jag ska bo kvar här.

Jag trivs som det är nu, iallafall när det är städat. men jag skulle vilja ha mer varma färger nu går det mesta i brunt, beige, och grått. Dte funkar men skulle vilja ha fler ljuslyktor både såna som står på bordet o sånna man kan hänga i fönstret. Älskar dom som hänger i mina fönster nu men skulle vilja ha fler.





Dåliga bilder men har iallfall två rosa o två gröna. :)

Men om nån vet en sida förutom D7 och Kitsch som har bra priser på heminredning/presenter så skulle jag uppskatta om jag fick reda på det :)

Nu sitter jag med kaffe koppen i ena handen o känner mig inte helt hundra men måste vara pigg till helgen. först Linas födelsedagsfest på fre o sen båtresa på söndag. Jag mamma, Linda, Annie o Willy åker till Mariehamn med Cinderella :) Det är Barbados som spelar på båten så Lind är x-tra glad kan jag lova :)
Då blir det Strawberry Daquiri för hela slanten. Det är oxå nåt jag kan rekomendera. Dom gör dom godaste SD som någonson passerat genom min strupe :) Jamjam. Värsta är bara att det smakar alldeles för lite sprit så det blir farligt ;)

Har en undran bara vem ringer kl.02.29 en onsdag natt?? Och från doltnummer? aja ringer väll igen om det var viktigt.




Här kommer ett par bilder som får mig att LE, när det känns lite motigt, o tänka tillbaka på underbara stunder med underbara vänner :) Utan er är jag ingen. <3



























// Prinsessan

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Ibland blir man bara så trött ....

SUCK!

Hungrig o irreterad. Men orkar liksom inte pallra mitt FETA arsle (Om du fattar vad jag menar Frida) till köket o fixa nåt! Kom hit and make me some fucking fooooood!
Varför kan jag inte bara bli serverad...?

Jo ni förstår mina vänner att ibland så kan man tröttna! Alltså viken är ett rövhål. Eller kanske inte just viken men många av oss invånare här är det! Hur mycket av viken ska man utsätta sig för? Man kanske måste bli en självupptagen kossa så man slipper?! Fattar ni? NE förstod det! Äta eller Ätas? Ahh, just det! GRATTIS! Om du inte har nån anledning till att känna dig träffad så är det bara att hoppa över att läsa nästa avsnitt o lägga tid på nåt mer vettigt!

Ne men lite mer klarspråk, vill bara att alla ska veta att jag skulle uppskatta om ni kunde komma fram till mig o fråga istället för att fråga nån som inte vet eller nån som "tror" sig veta. Det går även att hitta på lite men det vet ju både du o jag att det håller liksom inte i längden!

Jag tycker ju att vad jag gör är MIN ensak men sen vet jag ju också att i viken så är det sån jävla brist på saker att göra så vi har kokat ihop nån slags omedeten realityserie utan att vi liksom inte tänker på det. "-Såg du vad hon hade på sig??" "-Jag har hört att han varit otrogen" "-Fy fan vad full hon är jämt" "-Ne men det ahr inte jag sagt"

Jag är PRECIS likadan. För vi har liksom brist på fantasi här nere!  Vi har ful dialekt, vi vet exakt vilka alla är, vi är avundssjuka för att "dom" har köpt en ny volvo så då måste vi köpa den nyare modellen. Vi går ut på samma ställe i handlar i samma affär. Man kommer liksom inte undan nånstanns.
JA! o Varför sitter ja då här o klagar? Jävla nolla tänker ni nog nu! FEL! Prinsessan om det ska vara korrekt!
Jag tycker bara att man iaf kan få ha sina nära o kära ifred . TACK!

O sen till er som INTE känner mig. Ge upp nu!


Hallå? Vad hände igår? varför visa? Va mena du? Var det MENAT till mig?

Säger som Bumbi 1.2.3 ANDAS!


Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

Lördags trött

Jaha dags för uppdatering, oväntat va? haha
Sitter hos Frida med Lina, Linda, & X :) Ska ner till Melkes en sväng o kolla läget! Michael Jacksson Tribute se om det är nåt drag påt! Om inte annat så var det det igår iaf... haha men skoj hade vi :)

Händer annars då? Jo börjar ju plugga företagsekonomi/marknadsföring v.46 :) Känns faktiskt väldigt bra :D
Har annars praktik på LoServiceCenter. Än så länge till sista oktober men hoppas på lite längre.

Men so long ballong!

oRKAR INTE DET HÄR!

pUSS PÅ MAGEN!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()