Kålsallad

Kålsalladen är klar o gubben är nöjd :) Så nu är det dags att sätta i gång grillen! Ja jag vet att vi äter middag sent, men bättre sent än aldrig!


Idag träffade ja o Dix Alice o Sofia i viken o gick en lååång promenad. Hundarna var lösa i skogen o herrgus vad det gick undan. Vädret var helt perfekt för två vatten älskande hundar :) Skitiga o leriga! Tog varvet genom viken eftersom att Dixie är lite ovan med massa trafik o folk men det gick över förväntan! Stolt mamma!


Sen var det ju menat att jag skulle hem o städa men somna visst! men sen kom Anneli o Rasmus hjälpte mig o rensa bland mina kläder! Blev  av med fyra påsar, ingen är nöjdare än Jonas just nu kan jag säga! Han påminner mig STÄNDIGT om att jag har alldeles för mycket kläder o kan väll kanske hålla med honom! Nu var det så illa att jag fick anväda två IKEA påsar för att allt skulle få plats, å mer är på väg hem :S Jonas har också gett mig shopping förbud ett tag fram över, men det man inte vet lider man inte utav :P



Imorgon är det tydligen planerat för utgång, men det får bli en lugn kväll. Sparar mig till den 29:de då jag ska på sexparty! Ska bli skit skoj!

Ska även hinna ut till mormor i morogn o låna symaskinen hitta en klänning som jag aldrig använt, men som ja ska göra om så den passar lite bättre :D


Aja nu ska ja rå om gubben !


Puss // A

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

.....

Cha Cha Bloggjävel!

Kanske dags för uppdatering.

Om ni inte visste så åskar det ute vilket gör min hund till ett asplöv! O eftersom ja numera bor på vischan så kanske jag snart sitter här i mörkret! Entertaining!



Tänkte på en sak idag : BRATS!

Om jag doppar huvet i en skål med matolja (är man en tät brat så tar men Olivolja), tar på mig ett par aldeles för små jeans i nån klämkäck färg, dansar som jag skulle skitit på mig och kör pappas bil/båt är jag också en brat då? Behöver man massa pengar för o va en brat??? NE just det man kan LÅTSAS att man har pengar, Då är man en brat :D Johooo vad bra!

Man ska inte dömma folk bla bla bla, men såna varelser gör mig mörkrädd! Buhuu..


Aja över till nåt annat!

Hmm...

Äter, jobbar, skiter, sover o blir fetare! Thats Alexandra Maria Björck-Kaistila för tillfället i sitt esse :) Försöker hinna med livet på landet som innebär husbygge, matlagning, städning och mycket mer! Umgås med sina underbara vänner.. Dricker för mycket kaffe o röker alldeles för många cigaretter! Men vad gör det om 100 år?




Jag har tänkt på en till sak det är med människor som har en stor trut! Fegar ur när allt kommer fram på svart o vitt. Jag ignorerar för att få en reaktion men icke! Hur gör man då! Ger människan en dansk skalle o går därifrån som inget har hänt? kanske lite för drastiskt men fruktansvärt effektivt! REAKTION TACK!

Jag börjar tro mer o mer på att kvinnfolk o karlar är från två HELT olika planeter! Vi dras till varann fast vi är såå olika är det hormonerna tro? Måste va det för annars kan det väll inte finnas så mycket mer? (expert hjälp tack!)


- Två små köttbullar blir en stor köttbulle!



// so long !




Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()